onsdag 2 maj 2018

Renovering avslutas.

AB Bostäder har renoverat kök och badrum här på Stakegatan då drog jag till Kronocampingen för jag hade ingen lust att nyttja toa och kök ute på gården.. Så med de pengarna för mindre hyra tog jag en liten stuga därute..
Var lite primitivt men det fanns toa och kök i stugan vilket var meningen.. Nu är jag återbördad till min lägenhet igen, den är i princip färdig, slutbesiktning återstår till fredag.. Det skall bli skönt för hur det är så blir det en form av nomad-liv ändå.. Sista tredjedelen av husen är inte klar ännu..
Man har även byggt en hiss som för mig på första våning inte har någon betydelse, men det är väl för att göra huset lite mer attraktivt på alla våningar för de som inte orkar med trapporna.. Nu väntar vi bara på vad hyran blir, man har nog sagt det men det har jag glömt..
I och med detta hus som skall vara helt klart framåt sommaren så avslutas AB Bostäders renoveringsprojekt för denna gång, om det kommer nya projekt återstår att se och om det blir byggbolaget Serneke som tar det då..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...