onsdag 4 april 2018

Snabba ryck.

Det lär bli en hel del boende i området omkring Drömstan, nu har de som delvis äger Drömstan snabbt ansökt om bygglov för 120 lägenheter.. Detaljplanen antogs av fullmäktige i förra veckan och man var inte på latsidan när man ansökte om bygglov..
Trycker man på kanske det blir byggstart nästa år och då är det snabbt för denna stad.. Men gnäll har redan inkommit och överklagande kommer väl i spåret.. Kommer sedan området igång där nu Lidens ligger som skall till dit Biltema troligtvis kommer, Ute i Sjölunda är det också full fart.. det blir åtskilliga lägenheter på marknaden, av alla de sorter..

Så någon större panik med Hamnstaden lär inte vara nödvändig, för det är inte precis någon rusning av nyinflyttade.. Undrar om det blir något mer bebyggt område där än intill småbåtshamnen, inte på många många år i alla fall..
De 120 lägenheterna skall byggas där HL båtar fanns och Carpart heter det väl, de som nu bygger vid Netto i Råda.. Som sagt så blir det mycket folk som kommer att bo där.. Har hänt mycket sedan man som barn på 1950-talet sprang där på "öppna vidder"..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...