söndag 18 februari 2018

Missing People.

Detta år är det visst sex år sedan Missing People, som till en början hette Sökarna, bildades i Göteborg.. Här i Skaraborg kom det igång ett halvår senare enligt uppgifter..
Här i trakterna har de väl varit några gånger det mest uppmärksammade är utan tvekan Lisa Holm fallet.. Där en ung tjej så otroligt grymt ryktes bort, finns inte ord nog för vliket förakt man knnäer för förövaren..
En av de misstänkta grips efter larm om misstänkte beteende vid Missing Peoples sökningar har jag för mig eller det gav väl en bättre bild för polisen..
Helt friktionsfritt har det väl inte varit i "rörelsen".. Missing People skakades av en konflikt om ekonomin, två av grundarna hoppade av.. Det var nog en fyra fem år sedan, vad som hänt sedan har jag inte läst.. Har inte följt deras förehavanden och kan inte påminna mig om några stora rubriker på senare tid om problem.. Inte blivit något Knutby och kristi brud i alla fall.. Får väl se om det kommer något i UG..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...