måndag 19 februari 2018

Influensan fläskar på.

Skrev för ett tag sedan att influensan var på topp men det var den inte riktigt.. Nu däremot skall den vara på "all-time-high"..
Den skall nu ha slagit till med full styrka och skriver man folk faller som käglor.. Bara att vänta på att bli sängliggande då, bäst att bunkra en del, glass skall vara bra läste jag, alvedon har jag..
Det står att det är B-varianten som dominerar och det skall tydligen vara anmärkningsvärt om det är för att det vaccinet vi fick inte har den inriktningen..
Hög feber, ont i kroppen, snuva o hosta är de symptom som kan känneteckna en influensa.. Ont i kroppen och hög feber har jag inte ännu så det blir väl till att avvakta..
Om jag läste rätt så har influensan gjort att t.ex. pensionsmyndigheten och Skatteverket i stan fått stänga och det är väl inte så underligt, har man bara en eller två anställda så slår det ut snabbt..
Undrar om Kinnekullebanan också får stänga denna gång för att den mänskliga maskinen strular.. Får man personalstrul runt Göteborg t.ex. tas väl förare härifrån direkt......

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...