måndag 11 december 2017

Mat leveranser.

Så har Bert Karlsson plus några fler inblandade t.ex. Emil Ahmetbasic börja marschen mot tillverkning av mat, kyld mat inte fryst.. När Jokarjo företaget som lagade mat till flyktingförläggningarna hade vinst över 122 miljoner kronor.. Då var det fart på tillverkningen i denna lokal..
Food company som bolaget heter och ligger på Matrosgatan intill Vänern har vunnit en upphandling av äldremat till kommunerna Hjo, Tibro och Töreboda. Lidköpingsföretaget ska från den 1 februari nästa år leverera mellan 500 och 1 000 portioner mat i veckan.. Nu är det inte mycket kvar av Jokarjo så nya saker måste till..
Om det är början till något eller inte får vi väl se.. Om man kollar på företagsinformation för 2016 står det 18 anställda och man har sagt att detta anbud inte påverkar den styrkan nämnvärt, men i framtiden så..
I samma hus tror jag ligger så Köttex vilka samhörighet Bert Karlsson har med detta företag vet jag inte om än någon.. Men där kan allmänheten beställa mat b.la. dagens rätt vilket man gjort några gånger och det var ok..
Här precis i slutet av Matrosgatan ligger nu Food Company som gett sig in på marknaden med färdig kyld mat och vunnit sin första seger med leverans av 500 till 1000 portioner i veckan.. Var maten görs har jag inte hittat i Lidköping eller Götene..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Våfflor

 det är gott det.. Förr fanns det faktiskt i Lidköping ett slags typ "korvstånd" som bara sålde våfflor de fanns inte lång tid men...