fredag 15 december 2017

Hyreshöjningar.

Tydligen har man kommit överens mellan Hyresgästföreningen och AB Bostäder på den senaste hyresavin står det att varmhyran höjts med 0,85% och kallhyran med 0,42%.. Förråd och garage/p-platser höjs med 0,83%.. Sedan kommer naturligtvis den stora smällen för dem som får renoverat, har hört höjningar på drygt 400 kr/m och uppåt..
Kan inte tänka mig annat än att det är överenskommelse med Hyresgästföreningen, har inte fått någon bekräftelse därifrån ännu men det kanske kommer under dagen..
Någon noll överenskommelse är nog helt omöjligt. I senaste numret av Hem o Hyra listade man de bostadsföretag som tjänade mest och i Skaraborg och Sverige var Skövdebostäder i topp med bra vinst.. Vore jag hyresgäst där så hade jag krävt noll i höjning detta år..
För man har tydligen haft en vinst på 2000 kronor per lägenhet i månaden och det är närapå skandal.. AB Bostäder finns inte med i denna undersökning bland de 50 främsta, om man inte kollat dem eller de inte har den vinsten vet jag inte..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...