fredag 22 september 2017

Fylla på stan!

När man läser under "Polisiärt" t.ex. i NLT så ser man åtskilliga rapporter om att man tagit fyllerister.. Jag vet ingen statistik men det verkar som om det sker något ingripande mot fyllerister nästan varje dag..
Jag störs inte så mycket av att se någon full på stan utan det är när de blir påflugna och när de begår brott som att ge sig på bilar t.ex..
Nu grep polisen tre "fyllisar" efter de gjort inbrott på Ågårdens vårdcentral i stan.. Trodde man att det fans några droger? De hade krossat en ruta och tagit sig in.. Två togs inne på bar gärning och en smög i buskarna utanför och greps också.. Alla i 35-års åldern..
Lite tragiskt får man påstå när man vid så unga år väljer den vägen, ett val som lär följa dem genom livet även om de skärper sig senare..
Vet som sagt inte om det ökat med fyllerister i stan men nog verkar det så och i så fall vart tusan kommer de ifrån? Inte har Lidköping inbjudit till någon fyllefest vad jag vet, så vad som lockar vet i tusan.. Får hoppas att det inte är en ökning utan en period under sommarhalvåret..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...