fredag 15 september 2017

Aurora-övningen.

När detta skrivs pågår en större militärövning i Sverige som kallas Aurora 17.. Det görs tilllsammans med andra länder bland annat från NATO som USA och England. Naturligtvis går de som kallar sig för fredsälskande ut mest i form av vänsterpartister, Miljöpartister och annan svans ut och "demonstrerar".. Vänsterpartiet troligen för att USA deltar det kvittar vad det är så fort USA deltar går vänsternissarna ut och Miljöpartiet antagligen för att de inget begriper..
Övningen där flottiljen(F7) övade på start och landning på riksväg 44 är inte en del av Aurora utan ingår i det generella uppdraget att öka försvarets förmåga.. Men på flygflottiljen finns det också USA flygplan utplacerade för Aurora..
Tycker det är perfekt att Sverige kan öva tillsammans med andra länder som ett försvar, bryr mig inte ett skit om vad dessa "fredsdemonstranter" ylar om när man ensidigt går emot svenskt samarbete med andra länder från väst..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...