torsdag 10 augusti 2017

Svårsålda hus.

I byggruschens tidevarv går inte allt som på räls.. Försäljningsstarten för de 20 nya bostadsrätterna på Eva Åsbrinks gata i Skara är en stor besvikelse skrivs det.. – Den har inte motsvarat förväntningarna, säger OBOS projektutvecklare.. Nej det är inte bara att bygga och tro det går att sälja lätt, oftast är dessa hus förknippade med flermiljon kostnad.. Och vi såg väl här i Lidköping hur svårt det var att sälja husen vid gamla brandstation på Garpgatan..
Där byggdes det innan försäljning och senare fick man lova en småbil vid köp av dessa.. Kommer inte ihåg priset men var det inte omkring två miljoner?
Man fick så småningom sålt husen men det var ingen rusning efter dem och då låg de ändå väldigt nära mycket som vårdcentral, livsmedelsbutik och centrum..

Då verkar det gå betydligt lättare med lägenheter och typ trygghetsboende utan insats där de nybyggda husen i kvarteret Tusenfotingen där pizzeria Roma numera finns fylldes mycket snabbt.. Och nu bygger man ute på Lidåker tre stycken åttavåningshus.. Om de fylls lika snabbt som här vid Tusenfotingen får vi se..
Arkivbilder.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.