måndag 15 maj 2017

Efterklokhetens fula nuna.

Det skrivs helt logiskt mycket om Power big meet evenemanget i lokalmedia så här innan.. Mycket verkar vara farhågor och några slags profetior om vad som kan hända.. Och visst tusan medför en sådan enorm ansamling med folk problem, men det har även positiva dyningar..
En del kan inte se det utan skall bara gnälla, kanske för att sedan påpeka efterklokt, "vad var det jag sa", enligt mig bland de värsta sortens människor..
Något som onekligen kommer att få bekänna färg är t.ex. polis och personalen på akuten.. Power big meet innebär stora ansträngningar för akutmottagningen på sjukhuset i Lidköping.. – Det blir en utmaning som heter duga, säger verksamhetschefen på medicinenheten.. Nog blir det så..
Men kanske man inte skall ta ut allt det negativa innan man har facit.. Allt mellan det har gått åt pipsvängen till det gick utmärkt finns i potten.. Indicier lär inträffa utan tvekan och efterkloka folk lär vi få dras med när det klingat ut.. Får se om media bara riktar in sig på det negativa..
Själv skall jag njuta av de flesta dagarna för jag tror att många sköna människor med ett brinnande intresse kommer att finnas ute på Hovby, samt en och annan idiot.. Läge för några öl kommer att infinna sig..
Några Ferrari eller liknande kommer vi väl inte att få se speciellt mycket snarare mer "Amerikanare" av olika värde.. Kanske denna "oldtimer" dyker upp och gör en burnout..
Arkivbild.
Men ni som skall ta er till Lidköping plocka på er kontanter om ni föredrar det, för i stan pågår en nedmontering av "bankomater", undrar om det ens finns tio kvar i hela stan..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...