måndag 10 april 2017

Ny central butiksflyttning.

Om ett antal månader blir det en till tom lokal i centrum och det är Cervera som tar sitt pick och pack och flyttar.. Där det längre ner på Källargatan finns ännu en tom lokal när detta skrivs, där konsthallen fanns och senare en butik som sålde arbetskläder, i hörnet av Källaregatan, N-Torngatan..
Närmare bestämt i augusti går flyttlasset till Särnmakshuset som då blir av med en tom lokal! Till där Jeansbolaget och Brothers lokaler fanns.. Men som nu har upphört.. Så man lämnar inte centrum..
Vi har trivts bra i vår nuvarande lokal, men anser att det är ett bättre affärsläge för oss att vara i Särnmarkshuset, säger man från Cervera i Lidköping.. Kanske man får lite billigare hyra också.. Det är lite rörelse bland butikerna i centrum, många av dem söker väl efter lite billigare hyror kan tänkas, för marginalerna är säkert inte så stora, inte ens för de större kedjorna..
Så kan man i Särnmarkshuset få uppleva evenemang rakt utanför dörren också samt ibland försäljning av korv från LAIK.. Så är man under ett tak tillsammans med andra..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Strömavbrott.

Var och handlade på Hjertbergs då det plötsligt blev kolsvart och då menar jag mörkt.. Dagsljuset var det man kunde se genom öppningar, det ...