onsdag 26 april 2017

Klimatkompensation???

Du milde tid nu tjafsas det om klimatkompensationen för allt utsläpp av avgaser angående Power Big Meet evenemanget i sommar.. Man borde inte vara förvånad att i dessa fall inte dumheten har några gränser..
Klimatkompensation för vad? Att ett antal tusen mer bilar kör runt på våra gator x-antal dagar och släpper ut mer koldioxid, som det görs nästan varje dag i de stora köerna som bildas runt ut/infarterna.
Och för övrigt.. Sveriges andel är ca 1,7 promille i världen. Fortfarande ligger Sverige i absoluta lilleputtligan då det gäller koldioxidutsläpp.. Och här i NLT tjafsar man om en piss i havet om ens det..
Men det är klart det måste vara politiskt korrekt i detta land och då kan inte representanter på kommunnivå strunta i miljön, det skulle se ut det.. Man måste göra sin plikt även om den är korkad.. – Vi bör ställa krav på arrangören att klimatkompensera, ansåg Pär Jonsson (L) enligt NLT.. Jösses...
Vi får väl hoppas att inte världen går under i föroreningar efter detta möte även om det är stort.. Med bilen är det ju så att det är politiskt korrekt att hata, trots den har fört människor närmare varandra och att det ger många jobb inte minst här i västra Sverige..
Jag tänker då gynna tillställningen utan en tanke på någon satans miljökompensation.. Men kommer faktiskt att bidra med en kompensation genom att ta cykel dit då jag inte har så långt.. Och hoppas ni får ett riktigt lyckat evenemang utan belackare..
Arkivbild..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...