fredag 3 mars 2017

Team Sportia upphör.

Det är inte bara centrum det är omsättning på butiker utan nu har även ett handelsområde drabbats.. Närmare bestämt Änghagens där enligt annons "Team Sportia" upphör.. Inte så överraskande, det har varit problem där innan..
Det har man väl haft på känn när man kollat in i butiken och sällan sett särskilt mycket folk där.. Känslan är också att det är fler butiker därute som inte går som tåget.. Det återstår väl att se..
Mild vinter och hög hyra är några av orsakerna som givit dålig likviditet vilket gjorde fortsatt drift svår.. Personligen trodde jag att i och med Burger Kings öppnande att "Frasses hamburgare" skulle få det svårt, vilket kanske man har..
Men ibland är det inte som det ser ut och flera butiker har stora koncerner bak ryggen vilket gör att man håller ut längre.. Att det kommer att bli förändringar i området runt Änghagen är nog säkert, lite längre österut kommer snart långbänken Biltema att uppföras samt Lidens handelsträdgård och kanske någon mer butik..

På Framnäs har sedan länge den röda träkåken där EM möbler härjade innan man flyttade till Änghagen vilket också Jysk gjorde från Rörstrandsområdet stått tomma, EM möblers f.d. lokal under lång tid.. Och inte gör väl den nuvarande tillväxten för Lidköping angående inflyttade så många näringsidkare glada heller..
Stor lokal tom sedan flera år vilket också On Off lokalen gjorde innan Elon flyttade dit..

Arkivbilder.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...