fredag 17 februari 2017

Polisen säljer hundar.

Är ni ute efter en hund? En ovanlig mängd hundar är nu till salu genom polisen. Totalt rör det sig om ett 30-tal. — De som först blir godkända får åka till kenneln och välja, berättar..
Vilken kennel kan jag inte hitta det kanske man får reda på om man köper en hund.. Vad jag förstod är det polisen i Göteborg som håller i försäljningen..
På Facebooksidan ”Polisen djurärenden Väst” skriver man att Polismyndigheten har ett 30-tal hundar till salu. Det ska vara små hundar, blandras med bland annat Jack Russel..
Det står även:
Nu säljer vi valpar, en kull som är 9 veckor och en kull som är upp mot 15 veckor. Från nästa vecka finns en kull till som då är 8 veckor. Priset är 6000 kronor per valp..
Sedan antar jag det tillkommer de vanliga utgifterna när man köper hund för dem som tar ansvar för köpet. Vaccination är väl en sak och försäkring en annan..
Nu har vi väl i Lidköping fått någon eller några rastplatser för dem som vill låta dem springa lite fritt vilket inte är så lämpligt ute bland folk då det finns en del som är hundrädda..
Det finns även en sista viloplats för ett husdjur strax innan ridhuset, om den också är avsedd för hundar vet jag inte..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...