söndag 29 januari 2017

På tur i centrum.

Var en sväng ute och cyklade denna söndag och tog vägen över som ofta ett tomt Nya Stadens Torg.. Synd att man skall skräpa ner i centrum med folieformar och slängda glas -aluminium burkar, riva upp en del planterat, till vilken mening egentligen!! Och man ser det oftast på söndagsmornarna, vid alla årstider..
Knappast någon mening alls förmodligen, bara att man får för sig detta inte sällan i ett alkoholtillstånd förmodar jag.. Kanske man skulle placera ut lite övervakningskameror runt centrum..
Vintern om man kan kalla det så, i alla fall nu den årstiden har ännu ett grepp om oss.. Men för varje dag som går tar tiden oss närmare då centrum och övrigt börjar blomma igen.. Brukar ha Magnoliaträden när de börjar knoppas och senare blommar på Iqbal-torget som ett absolut bevis på en ljuvlig årstid, vår/sommar..
Såg också att Lidan är helt öppen och det var väntat.. "Älva" har väl bara vid sporadiska tillfällen varit lite frusen denna vinter och nu kan det väl kvitta..

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...