onsdag 25 januari 2017

Att vara eller icke vara!

Det politiska tjafset om Åhlénsparkeringen har börjat och det innan ens ett bolag har bildats.. Så enkelt att låta företag sinsemellan konkurrera om att bygga går tydligen inte, större byggen än detta har företag kunnat bygga i egen regi.. Men vad skall då politiker tjafsa om..
Nu är det något om en Avsiktsförklaring!! Men denna plats var ju i rampljuset för en annan cirkus, polishuset.. av vilket det inte ens blev en tummetott.. Facit blev en ombyggnad av det befintliga.. Trots arkitekttävling och visning i Sockerbruket..
Det lär väl dröja innan det blir något skott här när det man inte ens kan enas om hur byggnationen skall formas..
Man har i alla fall borrat för att kolla djupet till berget, har för mig att han som borra sade ca 20 meter.. Här finns inga träd att fälla så den debatten slipper man.. Men väl fyra små röda hus..
Arkivbild.
Även om det inte finns träd så lär det bli ett tuggande om dessa hus, inget är så fint som när det hotas av flyttning eller rivning..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...