söndag 25 december 2016

Synoptik öppnar.

Då öppnar tydligen "Synoptik" i de lokalerna på där en gång spelbutiken "Direkten" fanns och före det "Expert", på gågatan av Stenportsgatan nästan vid torget.
Så då blir det tre butiker av samma sort på ett litet avstånd, Smart Eyes, Synsam och nu då Synoptik. En till ligger väl vid Nya Stadens torg..
Ett tag var jag inne på att den nya App-restaurangen "Pinchos" som skall öppna till våren skulle komma dit men det blir det inte.. Rykten gör gällande att Pinchos skall ta över en redan befintlig restaurang, har inte lyckats snoka reda på vilken, kanske några vet?
Det blev en optikaffär så något nytt sortiment tillfördes inte centrum men ägaren till fastigheten ville ha en större kedja som hyresgäst nästa gång och så blev det..
Nu undrar man vad det skall bli i Kopparporten med samma fastighetsägare där man satt upp en hiss och en trappa som går ner i källaren, under Cubus.. Kanske bara en förberedande åtgärd för att kunna hyra ut i framtiden..
Här då har man fått en ny hyresgäst som kanske står ut lite längre än föregångaren.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...