torsdag 24 november 2016

Diggiloo åter.

I en annons kan vi läsa att Diggiloo kommer till kommunen nästa år men inte på Rörstrandsområdet som 2013 utan till Läckö slott..
Kommer inte ihåg om de varit på Läckö innan men jag tror det, så då skulle det vara dags igen.. Detta evenemang som är mycket väderberoende.. Men klart många har väl köpt biljett innan och såvida det inte blir storm så får man väl gå även om det faller lite regn..
Detta evenemang kommer inte centrum till godo utan det blir en folkvandring mot Kållandsö.. Kanske Spiken kan få ett litet uppsving.. Möjligtvis om några väljer att övernatta på hotell i Lidköping..
Vilka som blir artister är väl ännu inte hundraprocentigt bokat ännu tror jag, men det visar sig väl innan biljettsläpp..Om t.ex. Lotta Engberg och Lena Philipsson är med fortfarande..
Vet inte om man bullar upp en stor scen på Läckö som vid Rörstrand center eller om man har något annat att erbjuda publiken..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...