torsdag 23 juni 2016

Midsommartrafiken.

Kommer ihåg när jag jobbade i Norge och vi drog hem dagen innan midsommar från Svinesund och ner mot Uddevalla.. På vår sida söderut från Norge flöt trafiken precis som vanligt men norrut mot Strömstad på E6 var det ibland stillastående köer även på motorvägen efter Uddevalla..
Torsdag, största resdagen.. Då är det hastighetsövervakning på E6 i Bohuslän och riksväg 44 västerut från Skaraborg via Lidköping, Trollhättan och Uddevalla..
Redan när man kommer till Trollhättan kan det bli strul i trafiken.. På och omkring Stallbackabron kan det bli köbildning på eftermiddagen/kvällen..
– Det blir en liten flaskhals där, i kombinationen när folk ska hem från jobbet och de som ska förflytta sig inför helgen är ute och rör på sig samtidigt säger polisen..
Vet inte hur populärt kusten är nu för tiden, men jag antar att det blir betydligt mer trafik denna dag och att ni som åker får utrusta er med en extra skopa tålamod..
Även söndag hemvändardagen kan det bli trafikproblem och polisen kommer att göra nykterhetskontroller efter samma vägsträcka..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...