tisdag 10 maj 2016

Nytt bråk på asylboende.

Så har åter ett bråk på asylboende inträffat och denna gång i Lidköping.. Poliser fick ingripa i ett bråk mellan olika grupperingar av flyktingar som bor på Solhaga. En fick föras till sjukhus i ambulans, enligt polisen med lättare skador. En anmälan om misshandel har upprättats..
Det uppges inte varför grupperingarna bråkade om det gällde religion, tradition eller något annat.. Bråk är väl inte något märkligt någonstans i samhället, men när man flytt från våld och elände borde man var mindre benägen att ta till våld på det stället man fått en tillflyktsort..
Kanske därför grannar blivit oroade av inflyttningen av ca 200 asylsökande på De la Gardie park och har överklagat, men till ingen nytta.. Kommun och stat tillåter snart boende var som helst i vårt samhälle vilken inriktning än området har. Snart återstår väl bara Lasses grotta..
Här på De la Gardie park är det i alla fall klart för boende och Bert Karlsson har sagt att man inte behöver vara oroliga..


Inflyttning är på gång och man har gömt sig bakom staket med skydd mot insyn, vilket kan tyckas vara lite märkligt.. Vad är problemet?

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...