söndag 1 maj 2016

Första maj 2016.

Då har det varit ett första maj-tåg anno 2016 och vädret var nådigt.. Och anslutningen? Vet inte, men enligt en observatör var det några hundra som inte deltog, kanske genom missnöje!!

Det var annat när Gunnar Sträng var här och talade sade en farbror som deltog för fyrtionde året i följd. -"Då höll han tal nästan en timma och inte en jävel rörde sig ur fläcken"..... Nu för tiden är huvudtalarna begränsade till fem minuter, kanske är vad folk står ut med...
Det var bara Astrid Lindgren med Pomperipossa som kunde rubba Sträng och det med besked också..
MP var med en aning stukar får man förmoda, även om detta var lokalt, där man uppmärksammade flyktingfrågan med plakat.. "Öppna mer dörrar till Sverige" stod det.. Och det är vad man gjort centralt??
Vi fick inte heller denna gång någon minister representation.. Regeringen gör som staten man väljer det som anses störst och "skiter" i de andra.. Även denna gång tog man det största alternativet i vårt Skaraborg, något annat var väl inte tänkbart med staens stordrifts-anda.. Annika Strandhäll, socialförsäkringsminister, Valhall i Skövde Kulturhus i Skövde.. De hade i alla fall tur med vädret, så det var inte det som orsakade bortfall... Eller så var det vädret..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...