tisdag 11 augusti 2015

Åtal i Lisa Holm fallet.

Utredningen kring mordet på Lisa Holm, går mot sitt slut skriver media.
Enligt chefsåklagaren kan åtal mot de misstänkta personerna väckas redan i augusti. Det står "personerna" om man då menar att även brodern till den nu anhållne och kvinnan fick man ingen uppfattning om.
Åklagaren och polisen har fram till den 25 augusti på sig, de tror sig kan ha fått in de analyser och svar från rättsläkaren som de väntar på. En process som borde synas närmare då det tar för lång tid. Till nackdel både för misstänkta och anhöriga

Utgången av rättegången är helt klart oviss där åklagare och försvarsadvokaten gör helt skilda bedömningar naturligtvis. Chefsåklagaren lägger in en brasklapp att utredningen kan dra ut ytterligare på tiden. Det kan väl bara betyda att man från polisen inte har alla korten i leken.


Uppdaterat.
Åtalet gällande mordet på Lisa Holm kommer troligtvis att flyttas fram. Det uppger vice chefsåklagare. — Det borde dröja en bit in i september, säger han.
En av orsakerna måste vara att polis och åklagare inte har fast grund under fötterna. Även om prover tar tid så börjar det nu bli anmärkningsvärt.. Rasar allt ihop för polis/åklagare då lär knappast detta mord bli löst och då får man bara rikta in sig vem som har klantat sig.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.