torsdag 22 januari 2015

Vårt levande centrum!!

Det råder väl ingen tvekan om att Lidköpings centrum lever upp till sitt levande centrum på lördagar och onsdagar.. Lite sämre ställt med onsdagar nu under de mörkaste vintermånaderna.
Det har gapat stora hål i Orionhuset och gör det ännu där biblioteket upptog en stor yta med två våningar och senare har även de flesta andra butikerna lämnat huset.. Men nu har en ny fastighetsägare nya planer för huset sägs det.. Med bland annat en extra våning med lägenheter..
Men istället börjar nu huset där en gång Domus huserade på Stenportsgatan att tömmas på hyresgäster, senast var det en mattbutik som lämnade för annan lokal mitt emot den nya bibblan.. Innan stängde det för tredje gången en butik som försökte sig på café verksamhet men som inte gick den gången heller.
På rad står det nu tomma ytor i Kopparportens promenad, som borde vara "befolkade", längs bort fanns Cafét och fönstret med pappen var det en mattaffär..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...