söndag 23 mars 2014

Vild Väst.

Tre gånger på kort tid har polisen vart tvungna att skjuta mot beväpnade män nu senast med dödlig utgång på en spjutbeväpnad man. Innan det var det mot en man från Skaratrakten. Det tredje avlossades i samband med en biljakt i Gråbo,när föraren försökte köra över en polis.
Man får väl tro att detta bara är tillfälligheter, men Göteborg har verkligen haft sin beskärda del... I vår lilla "idyll" Lidköping har vad jag vet ingen skjutning mellan poliser och gärningsmän förekommit, även om vi haft fruktansvärda brott.
Två Mord inne i stan minst, knivstickningen till döds utanför Framnäs köpcentrum vid pizzerian som fanns där då och det mycket omskrivna fallet som kallas Gabriel-fallet. Där mördaren nu är dömd, tror det blev 14 år.
Sedan det overkliga fallet med Kannibalen i Skara som han kallades, han som styckade kvinnan i lägenheten och som åt på liket.
Plus mannen man hittade i en gödselbrunn utanför Skara, Mördaren ska först ha tryckt ner offret i en trädgårdsdamm så att han dog, därefter dumpat honom i gödselbrunnen. Där dykare hittade den mördade från Lidköping, på en gård längs riksväg 49, strax utanför Skara... Makabra fall så det räcker..
Inte ens patrullerande polis hade troligen hjälpt i dessa overkliga fall, men ändå skall man se mer av dem på gatorna.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.