torsdag 1 december 2022

Vad är på gång?

"De svenska företagen SAS och Klarna redovisar båda miljarförluster. Samtidigt meddelar klädjätten H&M att 1500 tjänster försvinner från företaget.."
Har varit uppe förut att klädjätten i Orionhuset har det kämpigt nationellt och skall 1500 tjänster försvinna undrar hur den lokalen kommer att fungera.. Blir det ett stort gapande hål mitt i centrum eller vad?
H&M flyttade från Kopparporten till Orionhuset kommer inte ihåg vilket år de var och "Cubus" flyttade in en ny klädaffär efter en annan klädaffär..

Kopparporten har väl fortfarande problem med tomma lokaler även om de största är kvar.. För någon eller några månad(er) sedan kunde man läsa "Fem av elva butikslokaler i gallerian Kopparporten står tomma.." Visserligen kunde man fylla lokalen efter HM men det var innan de stora problemen började som man sa berodde på pandemin..
Arkivbilder.
Se också till att man inte ödelägger vårt sjukhus kommunpolitiker om ni orkar ta tag i det för då finns risken att det blir mer tomma lokaler i stan då staden inte är attraktiv längre att bo i...

Inga kommentarer:

NATO frågan!

För att sväva utanför vår trygghetszon en bit så det var ett jävla tjafs i media om Turkiet och NATO frågan.. Anser att NATO medlemskap är ...