lördag 3 december 2022

Då var det jultider igen.

Inget att göra något åt denna tid kommer vare sig det är pandemi eller inte.. Men denna jul skall väl inga restriktioner hindra folk från att handla.. Men hur blir julhandeln detta år rent ekonomiskt för prävade handlare? Dålig, normal eller rekord?
"Julen står runt hörnet, samtidigt som inflationen och stigande elpriser drabbat många de senaste månaderna. Men är det något som kommer påverka handlandet av julklappar, eller försöker man dra in på annat?"
Facit kommer så småningom hur mycket hushållen spenderar om man drar in på klappar till julen eller följer traditionen att handla och då för hur mycket?
Julen 2022 är, vad det gäller handeln, mycket svårtippad.. Handlarna måste agera som andra jular förutm då pandemiåret och visa att man finns.. Julklappar är det snålt om här hos undertecknad men julmat lär det finnas en del, inget överflöd men nog för att ta emot anhöriga och respektive. 😁
Så nu är det upp till handlare att se till att det skapas julstämning speciellt om snön lyser med sin frånvaro..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Must dryck.

 Nu är det snart långfredag och påsk vi har ett tag kunnat köpa påskmust som är detsamma som alla andra "must" sorter förmodar jag...