tisdag 29 november 2022

Skrotar Ågårdsområdet som ett idrottscentrum?

Knappast någon sensation när man läser att:
"Planerna på att göra Ågårdsområdet till ett idrottscentrum slopas liksom utbyggnad av en ny högstadieskola 2026... Man minskar även sparbetinget för nämnderna.."
Så är väl inte prutningen på det nya badhuset klar ännu vad som blir av det när detta beting är färdig-utrett kan bli en tummetott av en kostym.. Den nya politiska koalitionen verkar starta som en italiensk riksdag, med V i denna koalition som lade egen budget.. 🙄
För medborgarnas "harmoni" står sig slätt mot reningsverk, elverk, ställverk och liknande prestigefyllda anläggningar..
Vi har i alla fall vårt vatten och annan förnöjelse i form av vacker natur det är värt en del och man anlägger ju rekreationsområde runt det som kanske någon gång blir en hamnstad.. Så helt borta är man inte.. Såvida man inte lägger det på is också..
Arkivbild.
En ny scen har varit på agendan länge, rullar det på eller i malpåse? Det har även talats om Idrottens hus hur det skall "förändras" vid bygge av nytt badhus om den nya politiska styret har lagt in sparbeting där också.. Finns lite att ta tag i, frågan är vad man har för tids-spekt, 30 år?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

NATO frågan!

För att sväva utanför vår trygghetszon en bit så det var ett jävla tjafs i media om Turkiet och NATO frågan.. Anser att NATO medlemskap är ...