onsdag 30 november 2022

Ny garnityr.

Efter årsskiftet tillträder en ny styrelse för Skaraborgs sjukhus. Av de nio ledamöterna är sex nya..
Den nya styrelsen skall enligt uppgifter vara följande:
Styrelsen för Skaraborgs sjukhus från och med den 1 januari 2023..
Anna-Karin Skatt (S), Tidaholm, ordförande
Frida Nilsson (C), Lidköping, vice ordförande
Lena O Jenemark (S), Lidköping
Linn Brandström (M), Töreboda
Mikael Faleke (M), Tibro
Johanna Johansson (SD), Floby
Gabryjel Blom (V), Skövde
Maria Bruckshaw (KD), Falköping
Magnus Gunnarsson (MP), Varnhem

Lugnande? Nej inte ett smack en malande känsla fins att de medvetet underfinansierad budgetarna kommer att fortsätta gnager fortfarande, det är flera från den partifärgen som fans innan med så vad blir annorlunda? Och kan de ens påverka en budget för vårt län?

"VGR behöver ställa om hälso- och sjukvården för att erbjuda invånarna en mer tillgänglig och jämlik hälso- och sjukvård med högre kvalitet och större delaktighet inom ramen för befintliga resurser.." Läser jag!! Vad fint vi skall få större delaktighet i att lägga ner vårt sjukhus. 🤣🙄 Eller vad menas med "befintliga resurser"? Är det de resurserna som ryms inom en befintlig underfinansierad budget??
Kanske man är för misstänksam, eller inte.. Men varje människa samt inom kommunen borde vara medveten om att gå från ett någorlunda gott sjukhus med någorlunda resurser till ett sjukhus typ förvaring gynnar varken medborgare här eller gynnar utvecklingen för kommunen.. Tyvärr tror jag på en negativ utveckling för vårt sjukhus, kanske inte nästa år direkt.. Men det kommer när man fått oss apatiska till alla nya förslag för en underfinansierad budget..
Ge inte upp även om du för tillfället inte har något behov av vård, det kommer någon gång för alla.. Så tummmen ner för dessa stordriftsfanatiker..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

NATO frågan!

För att sväva utanför vår trygghetszon en bit så det var ett jävla tjafs i media om Turkiet och NATO frågan.. Anser att NATO medlemskap är ...