måndag 28 november 2022

Inte äta sallad??

Sallad är en lyxkonsumtion som chokladpraliner eller vin säger ett snille till hedersdoktor vid SLU och visst får han anse det.. Men det betyder inte att man behöver bry sig om hans "mässande"..
Målet för kritiken mot sallad är Vertikalodling, där man odlar grönsaker inomhus på höjden.. Och gillar inte miljömuppar då det fy och skamm förbrukar mycket energi som de påstår.. Nu är vi boende i höga nord och har inte sommar stor del är årstiden så energi är det enda sättet att få något gjort i detta fall.. Men frågan är om det är så farligt mot vad man kan producera? Eller är det bara ett muppepåbud, energi uttag fyyyy!!!
– Det är en lyxproduktion, precis som chokladpraliner eller vin, men det är inte betydelsefullt för världen, menar snillet hedersdoktorn..? Nej att få lite av livets goda kan inte tänkas speciellt inte om det gör att muppar kommer i affekt man vill ju även förbjuda prodktion av nötkött i samma anda där man tänker med den delen man sitter på..
Så köp en Aladdin-ask till jul ät sallad och ta gärna ett eller fler glas vin, känn att ni lever, skall köpa hem en ask med praliner, så sorry SLU och även de andra sakerna..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...