söndag 27 november 2022

Byte av politiker.

"I veckan ersatte Socialdemokraterna Jonas Sundström med Gustav Edvinsson. Samtidigt står det klart att Jonas Sundström lämnar politiken.." Läser vi i lokaltidningen..
Det är väl så det går till i politiken och den avgående Sundström har väl varken varit sämre eller bättre än andra..
Vilken den nye är har jag inte den blekaste aning om, det vet väl de lite mer insatta i denna politik.. Frågan är om han faller in i kören av mer eller mindre "menlösa" politiska figurer som varken säger bu eller bä utan uttrycker sig med fina ord t.ex. på den lokala ledarsidan..
Lite mer som Hedvall när han hade sina gossen Ruda stunder och det blev rubriker, hände kanske inte så ofta men när det hände gav det rubriker även utanför kommunen..
Skulle behövas denna form av politiker nu som vågade lite mer än vad som krävs av dem nu när åter skarprättare vil avliva stor del av vårt sjukhus.. Är i alla fall på pränt hos den Skövde baserade sjukhusdirektören.. ☠️ Förlora både akuten och IVA i Lidköping, bara stordriftsfanatiker tänker så.. Ger fan i om det blir kosnadseffektivt, de ursäkterna får vi ta då om inte så blir fallet.. 👿
Så lite "jävlar anamma" med ofog i blicken skulle liva upp den tråkiga politiska attityden att hela tiden sitta still i båten och följa strömmen.. Man kunde hoppas på att den båten vore liten, men tyvärr är det inte så i verkligheten.. Frustration visar sig mest genom insändare, helt ovidkommande sådana..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

NATO frågan!

För att sväva utanför vår trygghetszon en bit så det var ett jävla tjafs i media om Turkiet och NATO frågan.. Anser att NATO medlemskap är ...