fredag 12 augusti 2022

Ukraina flyktingar.

Ett informationsmöte ägde rum på De la Gardie Park för de ukrainska flyktingar som ska bo kvar i Lidköpings kommun. Handläggare på Migrationsverket, höll i mötet tillsammans med enhetschef på arbetsmarknadsenheten på Lidköpings kommun..
Det går ändå inte utan viss tveksamhet från flyktingar.. Jag känner mig orolig över det nya boendet säger någon.. Den nya hyresvärden säger.. Skulle det vara något som de skulle behöva sätter vi dit det bara. Det är inga problem, enligt hyresvärden för tändsticken och han att det hade varit bättre om alla ukrainare hade fått bo kvar på det boende där de bott på sen april. – Men nu är det bara och finna sig i det som är bestämt, säger han.. Kanske andra har annan uppfattning..
Så väck från vandrarhemmet De la Gardie Park under Bert Karlssons vingar till:

en annan som tar emot flyktingar herr Almquist och de ombyggda ytorna högst upp i Tändsticksfabriken så nu när denna "rockad" är gjord kanske kan Migrationsverket lugna ner sig en liten tid om deras byråkrater har annan sysselsättning.
Arkivbilder.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...