fredag 19 augusti 2022

Inte bara polis och straff

Moderatledaren Kristersson har visst varit i stan och vips hittade han ett företag som haft oturen med flera inbrott.. Och lika mycket vips så blev detta exempel generellt för hela Sverige..
Men naturligtvis måste de moderata kommunpolitikerna fylla i med något i röstfiske-namnets agenda.. Man mässar:
"Ulf har noterat att brottsligheten mot företagare har ökat markant de senaste åren. Han känner, liksom många av oss lokala företräde, att mer behöver göras på området. Dessutom behöver företagsklimatet i Lidköping förbättras. Det är något som visat sig i Svenskt näringslivs undersökningar där kommunen ligger i bottenskiktet i landet," mässar lokal M-politiker.."
Och visst har företagarna själva flera moderater kan tänkas inte varit så förtjusta i kommunens agerande vad gäller att stryka företagarna medhårs.. Men det finns de som är mer nöjda med situarionen och som också bör nämnas.
"Västsvenska Handelskammaren som jämförde mellanstora kommuner i Västsverige, Skåne och Mälardalen, där placerar sig Lidköping på plats fyra och på en förstaplats i Västra Götaland. Det är framför allt resultaten i skola och vård, samhälle och trygghet och boende som sticker ut. I kategorin skola o vård är Lidköping bäst i klassen.."
Var det inte en kommun SOM VI KÄNNER som blev utsedd till Årets "superkommun"?.. Måste den moderata kommunpolitikern förbisett eller glömt av.. För polis och straff frågan går före allt annat.. 🥴
Tro inte att "få ordning på Sverige"(M slogan) bara är relaterat till polis och straff, även om det kanske bör uppgraderas..
Kanske skulle också M-ledaren besökt vårt sjukhus och givit den kampen en del för där sitt stöd men hans kollegor siter i den styrelse som sköter våra sjukhus så han bryr sig nog inte..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

NATO frågan!

För att sväva utanför vår trygghetszon en bit så det var ett jävla tjafs i media om Turkiet och NATO frågan.. Anser att NATO medlemskap är ...