lördag 13 augusti 2022

Illaluktande

Den nya tidens människor tål inte att det luktar och speciellt inte från svingödsel, det är väl inget konstigt med att folk regerar nu för tiden.. Tydligen tillräckligt uppseendeväckande för att lokaltidningen skall rapportera om det..
Men jag kommer ihåg på 1950-talet vi bodde på Lilleskogsvägen då den yttersta utkanten av stan, i vår närhet fanns det gårdar med svin,, Och lukten var en del av vardagen.. Den liksom hörde till.. Då hade ingen reagerat..
Men tiderna förändras nu är det inte många som accepterar någon "främmande" lukt överhuvud taget.. så när:
"Många kände en illaluktande doft i Lidköping blev även kommunen kontaktad av flera Lidköpingsbor som beklagat sig över stanken."
Kände inta av något och öven om jag gjort det om det inte var "massiv" art hade jag inte reagerat, har känt denna typ av lukt flera gånger.. Allt kan inte flyta på perfekt hela tiden och en lukt är svår att bli av med samt att den försvinner ganska snart ändå.. Skall något göras så borde det åtgärdas innan risk för lukt kan uppstå..🥴

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...