onsdag 6 juli 2022

Mini-Maria?

"Lidköping, Mariestad, Skövde och Falköping föreslås få varsin så kallad Mini-Maria. Mottagningarna ska hjälpa unga personer som har problem med missbruk och beroende.."
Det är säkert behövligt men är det inte ett jäkla mixtrande med denna form av "vård"?
BUP är något man strulat med något i hästväg numera kallas mottagningen i Lidköping för "BUP satellitmottagning.." Allt under vingarna från Skövde.. Vad är det man försöker starta nu? 🙄
Men klart provar man inte så får man inga svar bara det att man litar inte på den utvärdering bestämmande politiker och sjukhusdirektörer under stordriftens fana kommer fram till.. Har inte en avdelning problem så skapar dessa problem t.ex. genom att lägga en fantasibudget..
Det händer mycket bak våra ryggar där politiket t.ex inom kommunen skickar bara för deras öga e-post om sina åsikter i sjukhusfrågan.. Skulle inte förvåna mig om det går stick i stäv med det man skriver på ledarsidan i lokaltidniningen och absolut ett valår som detta.. Går det trolldom i politiken..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Smygande prishöjningar!

Inflationen förändras ganska frekvent numera och då får man som konsument se upp lite mer.. Istället för att öka priserna som konsumenter är...