torsdag 10 mars 2022

Festlig sommar!!

Vissa partier i Lidköpings kommun vill ha en stadsfest nu när melodifestivalen uteblev kanske det är lämpligt, skulle gå av stapeln i augusti tror jag det stod.. Korken har gått ut nu när pandemin har släppt det värsta taget då blir det fler "fester"..
Vi får Power big meet i sommar men den är inte bra nog för miljömupparna i vissa partier så man måst ha något mer PK aktigt.. då kan man skriva så här:
"En för alla välbehövlig återhämtning efter en lång pandemi och som bidrag till gemenskap inför framtiden. Som ett sätt att bidra till rörelse och utveckling i centrum vill vi se att pengar avsätts till en stadsfest under augusti månad. Stadsfesten ska genomföras tillsammans med lokala näringslivet och föreningsliv. Vi ser även positivt om Lidan och vattnet kan bindas samman med evenemanget.."

Ok då men först ska jag försöka gå på den matmarknad som också ska komma i sommar plus motormässan vilka säkert är goda nog åt folket som blivande stadsfest.. Men tar gärna en stadsfest också.. 😎

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...