tisdag 2 juni 2020

Många behov!

Vi kan läsa idag att det finns behov för fullstora hallar för inomhusidrott, skatepark, discgolfbana samt möjligheter för friidrottsträning under vintersäsongen.. Nu väntar fördjupad utredning står det.. Ja jösses..
Hur länge har vi fått vänta på ett fullgott badhus? Istället för det förut maskangripna gamla? Man har väl kommit en bit där i utredningen tror jag..
En ny scen? Eller duger det som e.v. skall göras på de la Gardies aula? Om det skall göras något där? Det är väl under utredning!!
Värmeverk är byggt, kraftstation ute vid Ekestubben är väl också klar och mångmiljonprojektet reningsverk med tillbehör "långbänkar" väl på.. Men ting för vårat välbefinnandes skull där ligger man under massiva utredningar..
Det som kan konkurrera är väl byggandet av "Hamnstaden" det vill till att slå det rekordet.. På köpet har vi nu pandemin som säkert lär stoppa upp en del under en viss tid.. Men angreppen på vårt sjukhus i Lidköping upphör inte.. Där regionstyrelsen med M-C-L-KD-MP håller i avvecklingspinnen.. Finns väl mest hysteriska stordriftsfanatiker där kan tänkas.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...