måndag 21 oktober 2019

Lilla torget.

Som det skrivits om innan så skall annan verksamhet in i de lokaler som loppismarknaden "Lilla torget" nu har och de får ge sig av efter november månads slut..
Om det blir något mer av det hela beror på om man hittar lokaler och det är väl inte så lätt.. Det måste vara relativt billig hyra och även relativt stort, var det skulle finnas är svårt att förstå.. Men kanske det finns någonstans.. Gamla gjuteriet är ju privatägt så där är det väl inget att hämta om man inte betalar marknadshyror..
Vi får se vad man vaskar fram personligen hittade jag inte så mycket på den gamla marknaden, så det kanske gör gott med lite nytt.. Vi har ju fasta ställen i stan som säljer typ loppmarknad, man får väl ordna tillfälliga köpstånd emellanåt för de som vill ha ett bord ibland.. Det finns ju tillfälligt tomma lokaler här och var t.ex. på Skaragatan där "Gamlestadens livs" fanns(tror jag det hette)..

Inga kommentarer:

DLG ska spara.

 Sjukhussyndromet har nått skolan nu De la Gardie och när man skall spara drabbar det inga elever.. Det ska finnas tillräckligt med materia...