tisdag 18 september 2018

Psykiatri bil.

En bedömningsbil inom psykiatrin har rullat igång inom ambulanssjukvården i Skaraborg. Den ska bland annat vara till hjälp vid akuta insatser som rings in till 112, men också kunna bistå polisen som i sitt arbete får ta hand om människor med psykisk eller psykiatrisk ohälsa, finns inom nu inom ambulanssjukvården i Skaraborg..
Den ska bland annat vara till hjälp vid akuta insatser som rings in till 112, men också kunna bistå polisen som i sitt arbete får ta hand om människor med psykisk eller psykiatrisk ohälsa skrivs det..
Kanske kan hjälpa beroende på vilka premisser de har att ingripa.. Och hur man bedömer från fall till fall.. Otaliga är väl de gånger vi har läst om när folk blivit nekade ambulans och får ta sig till sjukhus bäst tusan de vill..
Men nu finns den här och det kan väl knappast bli sämre, förhoppningsvis är den också bemannad med kompetent personal.. Men finns det plats på inrättningar för vård?

Inga kommentarer:

Resa gratis?

 I sommar kommer svenska 18-åringar få tågluffa gratis i Europa.. Kanske några från Lidköping tar chansen❓ EU kan betala en månad lång semes...