måndag 27 augusti 2018

Lundsbrunns väntade avslut.

Det som väl de flesta visste har kommit och det var Lundsbrunns hädangång.. Det är att efter man grävt "guld" när flyktingvågen var massiv och man inhyste runt 700 boende då var det inget snack om konkurs..
Ägaren till Lundsbrunns konferens och kurort AB har begärt bolaget i konkurs. Konkursansökan lämnades in till Skaraborgs tingsrätt och som orsak till ansökan anger ägaren att bolaget är på obestånd.. Som sagt det var på obestånd innan invasionen och man behövde inte vara raketforskare att förstå när en dag detta var över då........
Både Lundsbrunn, flera av Bert Karlssons anläggningar och Brännebrona rök åt pipsvängen när Migrationsverket började säga upp avtalen, då var det slut på sötebrödsdagarna..
Att Lundsbrunn har havererat kan väl knappast vara en överraskning, hade som sagt inte flyktingvågen kommit hade det varit över för länge sedan..
Vad som blir av detta vet i tusan, att någon köper och driver det som kurort? Hur troligt är det? Största fordringsägare mot bolaget är Skaraborgs sparbank och hur troligt är det att de skulle få ut några pengar? Och att de driver det som kurort är otänkbart, det skulle inte aktieägarna gilla..

Det skrivs att det finns intresserade av kurorten, men det återstår att sr hur långt det går..

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...