torsdag 7 september 2017

Inte bara bostadshus byggs.

Det rör på sig lite på byggfronten vad gäller industrifastigheter också vilket är bra och en förutsättning för att stan skall växa.. Bygger sedan Biltema så kommer det ett antal mer jobb att räknas in..
Fazers anläggning på Kartåsen som redan är stor skall ökas ut. Företaget har sänt in ansökan för bygglov för att kunna bygga fyra nya silos.. Ger kanske inte så många mer jobb men kan säkra för framtiden..
I Änghagsområdet vill Vänerkök bygga ut med nya kylrum samma där inte mer jobb kanske men dock positivt att man satsar..
Bygglov beviljades på Kartåsen för ett nytt byggvaruhus.. ATB Fastigheter AB fick klartecken för att bygga en ny butik på Kartåsen. Det blir ett byggvaruhus under namnet XL-Bygg.. Då har sedan minst tre byggvaruhus i stan eller är det fyra?

Undrar vad man skall göra år det anskrämliga huset som en gång inrymde Vesta-gjuteriet och som stått där i sin skröplighet under flera år. Visioner har det i vanlig ordning varit gott om men till skarpt läge är det mycket långt i vissa fall. Se bara på Biltema, 2014 var det uppe på tapeten och nu?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...