fredag 23 september 2022

Ny krogmiljö!!

Man skulle kunna driva en blogg bara genom att rapportera om nyheter i fika/krogbranschen i Lidköping vet i tusan varför det är sådan massiv snurr på detta..
För nu är det åter dags för en etablering ingen helt ny utan en annan skepnad i lokal det innan var samma sorts bransch..
"Det pågår totalrenovering av lokalen vid torget där tidigare Best of India fanns. Rubbet byts ut eller fräschas upp och kring den 1 november slår den nya restaurangen upp portarna under namnet Hemma hos Benjamin..
Restaurangen kommer bara att ha öppet kvällstid och konceptet blir husmanskost på kvällstid, pastarätter, sallader och pizza.."
Best of India fanns vid sidan av det gamla Sparbankshuset där Specsavers nu finns om jag inte minns fel ägdes det av han som har robotrestaurangen så nu kanske man får servera lite öl..
Har skrivit det en "miljon" gånger innan att jag tycker det är mycket modigt att öppna näring i denna bransch i stan och speciellt nu när det råder negativa tankar i samhället..
Undrar om man efter krav på hyreshöjning på runt tio procent hyresgäster har råd med en krogrunda för då lär hyran för butikslokal stiga massivt och då får man ta en öl hemavid inhandlad på systembolaget, synd om krogarna..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mer nybyggen!

Läste att man fått en ansökan om att man vill bygga 29 lägenheter i ett loftgångshus vid Svartebäcksgatans ände nära Östbyskolan.. Miljö- oc...