tisdag 24 november 2020

Köpa lokalt via internet.

 Det går alldeles utmärkt att köpa över internet och stödja de lokala butikerna i alla fall många av dem.

Livsmedel har man kunnat få hemleverans på länge, tyvärr har inte COOP den servicen här i stan utan man måste hämta där så jag har fått överge dem för ICA som har hemleverans.. Tror Willys har det också men det skiljer en del i vad man får betala för hemleveransen.. 

Tar du leveransen mellan 11.00-17.00 på Gamlestadens livs kostar det nu 59 kr, andra tider 99 kr.. Kollade på Willys och såg ett pris där på "från 148 kr" så är det så då skiljer det en del.. Hjertberg har jag inte kollat..  Och hemleverans är det som gäller för mig annats får det vara.. Kniper det blir det att skicka något barn :)

Så köper ni via internet kolla om ni först och främst kan köpa från en lokal butik det gynnar vår stad och de anställda här.. Många har det svårt nog ändå när folk köper via nätet från stora lager utifrån, ibland även från utlandet.. Men vissa kan tänka sig att hämta varorna i butiken som man beställt via internet och det är väl det näst bästa bara man handlar lokalt..

Nu funderar jag på att beställa hem lite middag..

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...