onsdag 3 juni 2020

Polisen kollar folksamlingar.

Polisen kommer att agera kraftfullt mot de folksamlingar som bryter mot pandemireglerna. det skriver Polisen i Västra Götaland..
Det är max 50-begränsningen som gäller på samtliga allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.. Mycket av "brotten" sker i Göteborg..
Lidköpings kommun har gjort kontroller på en del krogar i stan och inte funnit något att anmärka på.. Man skall göra mer när det blir varmare ute säger man.. Kan inte göra annat än att tycka synd om krögarna men vad skall man göra? Det är vårt välbefinnande plus vårdpersonalens det gäller..
Blir det också en varm sommar då är det ännu mer jäkligare och folk lär väl fly ut i naturen.. Se upp för de satans fästingarna bara, ni kan komma ur askan i elden..
Hur det blir med våran kära torghandel återstår att se.. Vill gärna köpa lite av damerna på bordet på torget, får se om de finns där.. Och hur går det med solbryggorna i centrum?

Inga kommentarer:

Portal påkörd.

 Det var tur att jag inte var ute och åkte med min permobil när portalen rasade hade den ramlat över mig då så  skulle det gått mycket illa....