söndag 5 april 2020

Fältsjukhus.

Flera sjukhus har slagit upp tält för akutbehandling utanför sjukhusen så ock Lidköpings sjukhus.. Men det är enbart enstaka tält eller kanske ett par stycken..
När vi står inför en kis så är det bara en piss i havet även om det hjälper till en viss del..
Vad som skulle behövas nu är kompletta fältsjukhus med akuta vårdplatser men det behövdes inte enligt de politiker som i princip lade ner hela försvaret och dess verksaamhet..

Citat: "Vid kalla krigets slut hade Sverige 35 större fältsjukhus med drygt 200 vårdplatser vardera, sex operationssalar och en personalstyrka på 400 personer. Utöver det fanns 15 stycken mindre marina sjukhus med drygt halva personalstyrkan. Men allt eftersom åren gick och Försvarsmakten anpassade sin verksamhet till en ny militärpolitisk situation fasades även försvarets sjukhusverksamhet ut.."
Kan man förvara kärnbränsle så kan det väl inte vara så svårt att bevara fältsjukhus och inte som nu nästan utplåna dem.. Det är nu de behövs men döskallar tror inte att dessa kan användas annat än i krig och så skänker man bort vissa till andra länder..... Döskallar..
Fältsjukhusen som försvann..

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...