fredag 24 januari 2020

Tester.

Mycket av de livsmedelsvaror vi köper är inte vad de utgör sig att vara. Jag prenumererar på Råd o Rön där utför man tester, här är något man snappat upp.. Inte ens varor märkta "ekologiska" håller alltid måttet..

Honung med extra socker Honung ska inte innehålla något annat än just honung. Men när vi skickade Törsleffs Ekologisk honung på analys visade det sig att både smak och kemisk analys av sockerarter och syror i honungen tyder på att socker tillsatts. Dessutom innehöll honungen för mycket hydroxymetylfurfural (HMF) för att den ska få säljas som honung till konsument. HMF är en nedbrytningsprodukt i honungen som tyder på att den inte behandlats rätt under tillverkning eller lagring..

Livsfarligt babyskydd
Ett babyskydd ska hålla barnet säkert på plats vid en krock, men här misslyckas Hauck iPro Baby totalt när den monteras tillsammans med basen Hauck iPro Bas. När vi krocktestade kombinationen flög testdockan först i väg. När testet gjordes om med en ny stol gick basen i stället sönder och i ytterligare ett test flyttades dockans huvud så mycket att om hade den varit ett barn hade det riskerat att få skador..
Tester..

Inga kommentarer:

Resa gratis?

 I sommar kommer svenska 18-åringar få tågluffa gratis i Europa.. Kanske några från Lidköping tar chansen❓ EU kan betala en månad lång semes...