tisdag 19 november 2019

Skararondellen.

Både Biltema och den ombyggd Skararondellen är på gång.. Rondellen i slutet av denna vecka sägs det med tvåfiler genom rondellen.. Om det blir en förbättring återstår att se.. Biltema dröjer väl några veckor till..
Trafikverkets projektledare, meddelar att det i slutet av veckan kommer att målas vägmarkeringar i den ombyggda Skararondellen. Det blir då två filer genom rondellen..
Skararondellen blir inte helt klar men en slutlig asfaltering får anstå till våren. Vidare är de nya portaler med vägvisning försenade och kommer inte på plats förrän senare i år.. Men men..... Någon infart till det nya handelsområdet med Biltema, Lidens, HRM bilar med flera har jag inte läst ett smack om i detta samanhang.. Är det så då att man skall samsas med tung lastbilstrafik till lastbilscentralen, Fazer och annan industri som har infart lite längre upp..
Vet att det har tjafsats om det inna men har man Trafikverket som en motpart skall man inte tro på några snabba lösningar eller kanske ens relevanta för området och Lidköping..

Inga kommentarer:

Portal påkörd.

 Det var tur att jag inte var ute och åkte med min permobil när portalen rasade hade den ramlat över mig då så  skulle det gått mycket illa....