tisdag 15 oktober 2019

Netto-Coop

Ja då är väl snart Netto ett minne blott i stan eller om de behåller namnet, men det står ju "Netto blir Coop".. Nu närmar det sig då Coop tar över Netto och vad det blir av det får vi se..
Det finns ju två Netto i stan om man väljer att avveckla något av dem tro..
Tar ni i så fall det på Wennerbergsvägen då förlorar ni en kund, mig..... Då är det närmare till Lidl eller ICA Margretelund..
Visserligen händer det att man handlar på Coop på Änghagen men även på Willys och Hjertberg på Framnäs.. Men idag var jag på Netto Wennerbergsvägen..

Uppdaterat..
Det meddelas att: "Varje butik som ställs om genomgår en större invändig renovering och utrustas med nya hyllor, kylar och frysar samtidigt som alla skyltar så väl på in- som utsidan byts ut..
Jämfört med Netto får de nya butikerna längre öppettider och betydligt bredare sortiment av mat, från cirka 2 000 artiklar till 6 000.."
Se där, blir bra eftersom man inte har många meter till Nuvarande Netto på Wennerbergsvägen att få lite mer o välja på..

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...