måndag 20 maj 2019

TV reklam.

Har aldrig och kommer aldrig att förlika mig med reklam på tv.. Kan acceptera den lokala reklamen som kommer t.ex. i brevlådan då man kan finna olika lokala erbjudanden som man kan tjäna på..
Men på tv så snart vartenda satans produkt så skall den rädda världen från miljökatastrofen, undrar om denna korkade reklam har någon effekt på folk!!
Betänk då också att reklam är definitivt INGEN konsumentupplysning utan "information" helt på annonsörens villkor.. Allt från ren lögn till starka överdrifter..
Nu måste man tyvärr stå ut med skiten i tv då det faktiskt kan finnas program i reklamkanalerna som man vill se.. Att bara köpa reklamfria kanaler blir nått in i helskotta dyrt så man har inte råd..
Så här blir det mellan-utbudet och Telia vilket inte är det prismässigt billigaste alternativet precis, snarare det dyraste läste jag någonstans.. 2300 för tre månader med internet plus virusskydd där man tvingade på oss 100/100 uppkoppling, även för oss som inte behövde det ett dyft..
Får väl ta mig i kragen och kolla upp andra..

1 kommentar:

Telia Sverige sa...

Hej!

Vårat mål är inte att vara billigast, utan bäst! :)
Vi hjälper dig gärna att kika på olika abonnemang och kanalpaket för att hitta vad som passar dig bäst.

Du kan alltid skriva till oss på sociala medier.

Ha en riktigt fin kväll!

/Lisa, Telia kundservice

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...