tisdag 23 april 2019

Centrala lägenheter.

Tydligen så byggs det nya lägenheter i huset där Skaraborgsbanken låg och sedan Nordea om till lägenheter.. Och det är naturligtvis i bankens lokal står det i media..
Kvar i huset är vad jag förstår är fortfarande krogen "Bakgården" och det är väl också lägenheter på översta våning.. Samt någon massagebutik, om inte den har rykt med..
Totalt blir det sju lägenheter med hyresrätter i huset när allt är klart.. Även ett utrymme till en lokal på 250 kvadratmeter för t.ex. butik blir det..
Knappast något för en ensamstående pensionär med medelmåttig pension kan tänkas.. Men nog är det ett centralt boende, ett skutt och du är vid Nya stadens torg.. Även gångavstånd till systembolaget..
Det är ett gammalt hus alldeles intill gamla torgbron. Det har kommit och gått butiker i det huset, bokhandel, klädaffär, bank o.s.v och nu blir det mer lägenheter..
Arkivbild.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att de har kvar butiksyta mot torget , annars skjuter de ju sig själva i foten, jag är helt säker på att Lidköping skulle få ett mer levande centrum om det faktiskt fanns mer butiksytor med bra läge, samt att de som har butiker tänker om vilket utbud folk vill ha samt att de öppnar butiker som i storstäderna att de handla av dem online sen hämta ut sakerna i butiken!

// Oscar Gbg

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...