måndag 18 mars 2019

Vårt sjukhus.

Jag förstår inte denna ständiga attack på Lidköpings sjukhus från sjukhusstyrelsen och stordriftsvansinniga tjänstemän..
Det går inte långt mellan varven innan vi skall veta vår plats som underlydande Skövde sjukhus.. Med jämna mellanrum låter sjukhusstyrelsen i VG-regionen personalen på vårt lasarett förstå detta och unnar dem ingen arbetsro.. Så får också dessa satans tjänstemän visa sitt vansinne också..
I Skövde släpper man förbi en dyrare entré som blivit 80 miljoner dyrare och ett tillbyggnad för många hundra miljoner, vilka snackar om budget då? Nej utan vi får höra hur mycket back vi går enligt deras krystade budget..
Vad är det för mening att bli frustrerad? Man har ändå en långsiktig agenda för Lidköping, ge så lite som möjligt bara livsuppehållande och ta bort i portioner.. BB lär vi aldrig få tillbaka trots ett bra underlag befolkningsmässigt.. Nu är det BUP som man tror att ett elittänkande är lösningen allt under Skövdesyndromet..
Vi får väl vara glada att man givit oss något men man kan inte låta bli att tänka på skillnaden mellan miljard satsningen i Skövde och andra sjukhus i länet.. Vi har ju fått en renoverad akut, nytt hus för operationer och en ny liten entré..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...